|
| Prevodi pesama iz knjige Dulce Armago | |
| | Autor | Poruka |
---|
ENA* ♥The best Admin♥
Broj poruka : 2054 Godina : 29 Lokacija : ~*~u ShOpInGu Sa DuLcE~*~ Humor : xaxaxaxaxaxaxa KoLiKo VoLiTe RbD? : Omiljena slika od RBD-a : Nesto o vama : Zovem se Milena,iz KG-a sam,95. sam godiste,obozavam RBD,posebno Dulce Mariu,pored njih slusam i Tokio Hotel,Rihannu,Avril,Britney,Katy Perry......................I ja sam GLAVNA ADMINKA ovog foruma. Datum upisa : 16.10.2008
| Naslov: Prevodi pesama iz knjige Dulce Armago Sub Dec 06, 2008 6:22 am | |
| Ako imate vi ih postavite CONFESION II-ISPOVEST II
OVO SAM NAPISALA U ZORU ZA VREME JEDNE TURNEJE, KAD SAM SE VRACALA SA KONCERTA. U SOBI NA ZIDOVIMA SU BILA SLOVA DA NAPRAVIM RECI ODJEDNOM POCINJEM DA TRAZIM RECI I POCINJEM DA IH SPAJAM I EVO STA SAM DOBILA. LJUBAV TE ZOVE!!!!! I NEMOJ NIKAD DA PRESTANES DA SANJAS!!! MENE JE TO BAS IZNENADILO. TREBA ZNATI DA CITAS PORUKE I ZNAKOVE KOJE TI SALJE UNIVERZUM TE ISTE NOCI SAM POCELA DA PISEM KNJIGU I DA SPAJAM SVE STO SAM NAPISALA I TO JE BILO VEOMA VAZNO ZA MENE. NISTA NIJE SLUCAJNO ILI SLUCAJNOST.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
LE PIDO A LA LUNA - TRAZIM OD MESECA
NIJE VAZNO GDE I STA RADIS U OVOM MOMENTU. ONO STO JE VAZNO DA ZNAJA JESTE DA U SVAKOM MOMENTU MISLIM NA TEBE. IAKO TE JOS NISAM UPOZNALA, SVAKI MOJ KORAK JE BIO PUT PREMA TEBI. I SVAKOG JUTRA KAD OTVORIM OCI SA NADOM DA CU TE NACI PRE ILI KASNIJE DOCI CES. I SVAKE NOCI TRAZIM OD MESECA DA BUDE TVOJ VODIC DA BI DOSAO KA MENI. NIJE VAZNO STA SI DOZIVEO PRE MENE, VAZNO JE DA IAKO TE NISAM UPOZNALA, IAKO SE NE ZNAMO, LJUBAV POSTOJI U MENI DA MOJE SUZE NAPOKON OSTVARE SVOJ CILJ, JER DOVOLJNO DA ZNAM DA POSTOJIS, TO ME CINI ZIVOM. DA SVAKA SUZA I SVAKI UDARAC NAPOKON IMAJU CILJ, I PONOVO BI PRESLA ISTI PUT, ALI SAMO DA ON VODI KA TEBI.......... | |
| | | ENA* ♥The best Admin♥
Broj poruka : 2054 Godina : 29 Lokacija : ~*~u ShOpInGu Sa DuLcE~*~ Humor : xaxaxaxaxaxaxa KoLiKo VoLiTe RbD? : Omiljena slika od RBD-a : Nesto o vama : Zovem se Milena,iz KG-a sam,95. sam godiste,obozavam RBD,posebno Dulce Mariu,pored njih slusam i Tokio Hotel,Rihannu,Avril,Britney,Katy Perry......................I ja sam GLAVNA ADMINKA ovog foruma. Datum upisa : 16.10.2008
| Naslov: Re: Prevodi pesama iz knjige Dulce Armago Sub Dec 06, 2008 6:23 am | |
| POR QUE? - ZASTO?
ZASTO
AKO JE SUNCE ZA SVE NAS, ZASTO LJUDI HOCE DA PRAVE RAZLIKU. KISA PADA NA NAS I MESEC OBASJAVA SVE NAS SVAKE NOCI. IZGLEDA DA PRIRODA NEMA ZLOBE U SEBI, NE TAKMICI SE, NEMAMO STA DA IZGUBIMO NI STA DA DOBIJEMO.
PROSTO, DELI SVOJU LEPOTU I MAGIJU KO JE SPOSOBAN DA JE CENI I DA SE ZADOVOLJI SA NAJPROSTIJIM STVARIMA U ZIVOTU, KOJE SU UVEK NAJVAZNIJE.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
DANAS SE OSECAM ISPUNJENA, JAKA I SRECNA SOBOM. DANAS NE TREBA DA MI KAZES DA JE SVE U REDU DANAS ZNAM KO SAM IZGUBLJENA U MOJIM USPOMENAMA NASLA SAM SEBE I SVAKO BUDJENJE JE NOVA SANSA DA PROMENIM SVE OKO SEBE I DA UZIVAM U ZIVOTU I SVAKE VECERI JE SASTANAK IZMEDJU MISTERIJE I STVARNOSTI DA NE ZABORAVIS DA SANJAS DANAS HOCU DA ZAHVALIM CINJENICU DA SAM ZIVA I STO SAM DEO MAGIJE KOJA NAS OKRUZUJE U OVOJ CIDNOJ STVARNOSTI | |
| | | ENA* ♥The best Admin♥
| Naslov: Re: Prevodi pesama iz knjige Dulce Armago Sub Dec 06, 2008 6:27 am | |
| 24 HORAS DEL DIA 24 casa dnevno
I dalje cujem nostalgiju u tvom glasu Ovde postoji malo ljubavi U ovo vreme ljubavi i bola Gde si otisao,sta je bilo sa oboje.
I dalje pronalazim znake ljubavi Imam tvoja pisma u svojoj fioci Samo u svojim snovima ta grlim ljubavi I pitam se da li ces jednog dana cuti moju pesmu
I zivim dan i noc sa skrivenom tugom Zaustavljajuci svoja osecanja i trazeci izlaz Pitajuci sudbinu da li ce te videti jednog dana Otkucaji moje duse jos te nisu zaboravili
I dalje pisem ljubavne pesme Mislim na tebe 24 casa dnevno U svakom koraku te trazim i pronalaim bol Kako je okrutan zivot posle tvog odlaska.
"ZASTO NAM ZIVOT OSPORAVA STVARI KOJE NAJVISE VOLIMO? BOJIM SE, NE ZELIM DA PUSTIM DA ODE NESTO STO JE DEO MENE, I U SVAKOM DELU SVETA, NEKO NESTO DOBIJE, A NEKO NESTO IZGUBI NEKO SE RODI, A NEKO UMRE NESTO POCINjE I NESTO SE ZAVRSAVA U ISTOM TRENUTKU OVAKAV JE ZIVOT, OVAKAV NEPRAVEDAN, OVAKAV REALAN ALI UVEK DONOSI IZNENADjENjA, I NIKAD NE MOZES DA ZNAS STA TE CEKA NA SLEDECIM VRATIMA" | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Prevodi pesama iz knjige Dulce Armago | |
| |
| | | | Prevodi pesama iz knjige Dulce Armago | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |